header-rolunk
„Az ábrándozás - megfelelően alkalmazva - minden reklám lényege.” – John Steibeck

Rólunk

2010-ben alakultunk meg, de már az alapítást megelőzően is, társadalmi - és szakmai szerepvállalással mutattuk meg, hogy képesek vagyunk a sikerre. Hosszú évek tapasztalatával, kreativitásunkkal kívánunk egy újfajta, sokszínű kommunikációt megvalósítani partnereinknél.
 
Kik vagyunk és miért csináljuk?

Dinamikus és gyorsan fejlődő PR és kommunikációs csapatként működünk. Újításokkal és a megszokottól eltérő eszközök használatával érjük el, hogy a reklám, a marketing, a PR és a kommunikáció, a vállalatok, cégek életében hatékonyan és eredményesen szerepeljen. Így, amit mi adunk ügyfeleinknek egy integrált kommunikációs megoldás, mely fejlesztik és előre viszik a cégeket az úton a siker és elismerés felé.

Ezt honlapunkkal is bizonyítani szeretnénk, amihez kellemes böngészést kívánunk!


Rólunk mondták:

 • Testimonial 1

  Kreatív, megbízható, gyors és pontos cég. Nem ismernek lehetetlent. 

  Novák Mónika - Novák Optika

 • Testimonial 3

  A Helen Doron Hungary évek óta dolgozik együtt a Zlatár Pr Kft.vel, elégedettségünket mutatja, hogy egyre szélesebb körben vesszük igénybe szolgáltatásaikat. Mind kreativitásuk, mind precizitásuk nagy megelégedettségünkre szolgál. Bízunk benne, hogy a jó kapcsolat további munkáink során is elkísér bennünket! Köszönjük!

  Mészáros Szilvia - Helen Doron Magyarország

 • Testimonial 2

  Egyedi megrendeléseink esetén is professzionális minőségben készítettétek el a nyomdai anyagainkat! Köszönöm a gyors és a részletes ügyintézést!

  Winkler Petra - Starbucks Magyarország

Írja le véleményét ön is

 

Kapcsolat Rólunk Partnerek Szolgáltatások Galéria